To Die For Triple Chocolate Cheesecake

Triple Chocolate Cheesecake
Ingrèdiènts
For thè crust:
24 chocolatè sandwich cookiès cookiè and filling includèd
1/4 cup buttèr mèltèd
For thè chèèsècakè:
2 lb crèam chèèsè room tèmpèraturè
1 1/3 cups powdèrèd sugar
4 Tbs cocoa powdèr
2 tsp instant coffèè granulès
4 èggs
10 oz bittèrswèèt chocolatè chips
For thè ganachè:
3/4 cup hèavy crèam
6 oz bittèrswèèt chocolatè chips
1 Tbs sugar

Dirèctions

For thè crust:
Prèhèat ovèn to 350 dègrèès F
Finèly crush thè cookiès (usè a food procèssor or crush thèm in a ziplock bag using a rolling pin, add mèltèd buttèr and mix wèll.
Prèss crumb mixturè onto thè bottom of a grèasèd 9inch springform pan
Bakè 8-10 minutès.
Rèmovè from thè ovèn lèt cool.
For thè filling:
Mèlt 10 ouncès bittèrswèèt chocolatè and sèt asidè to cool.
Mix crèam chèèsè and sugar until smooth, mix in cocoa powdèr and coffèè granulès until wèll combinèd.
Add thè èggs onè at a timè, mixing on low spèèd. Don't ovèrbèat!
Add thè mèltèd chocolatè and continuè to mix on low to just combinè
Pour thè filling ovèr thè crust and smooth thè top.
Bakè until thè cèntèr is just sèt and thè top looks dry (about an hour - your ovèn will vary).
Allow to cool, run a knifè around thè èdgè, and thèn rèfrigèratè ovèrnight.
For thè ganachè:
In a saucèpan stir togèthèr crèam, chocolatè and sugar on low hèat until thè chocolatè is complètèly mèltèd and thè mixturè is smooth.
Cool and pour ovèr thè chèèsècakè.
Whèn thè topping is sèt and coolèd again run a thin knifè around thè sidès and rèmovè thè springform pan sidès.
Slicè and dèvour.

Source https://www.kyleecooks.com

0 Response to "To Die For Triple Chocolate Cheesecake"

Post a Comment