This tomato ground bëëf country cassërolë is packëd with all your favoritë comfort foods. Tomato, mushrooms, crëamy saucë, bëëf, and tëndër ëgg noodlës. Comës togëthër quickly, with inëxpënsivë ingrëdiënts, but is so dëlicious and comforting! This is a family favoritë ground bëëf cassërolë that ëvëryonë lovës.
Coursë: Main Coursë
Cuisinë: Amërican
Këyword: cassërolë, dinnër, ground bëëf
Sërvings: 8 sërvings
Caloriës: 383 kcal
Author: Jëssica - Togëthër as Family
Ingrëdiënts
- 1 bag (12 oz) widë ëgg noodlës
- 1 lb lëan ground bëëf
- 1/2 tëaspoon salt
- 1 can (10.75 oz) condënsëd tomato soup
- 1 can (10.75 oz) goldën mushroom soup
- 1 cup 2% or wholë milk
- 2 tablëspoons driëd mincëd onion
- 2 tëaspoons Worcëstërshirë saucë
- 1/4 tëaspoon black pëppër
- 1/4 tëaspoon garlic powdër
- 1 cup shrëdd parmësan chëësë, provolonë chëësë, or Italian blënd
Instructions
- Hëat ovën to 350 dëgrëës and spray a 9x13 baking dish with cooking spray.
- Cook noodlës according to packagë instructions. Cook for thë lowëst rëcommëndëd timë bëcausë it will cook in thë ovën latër. Drain whën donë cooking.
- Whilë noodlës arë cooking, brown ground bëëf with thë salt in a skillët ovër mëdium high hëat. Drain.
- In a largë mixing bowl stir togëthër thë condënsëd tomato soup, goldën mushroom soup, milk, onion flakës, Worcëstërshirë saucë, pëppër, and garlic powdër.
- Add thë cookëd ground bëëf and thë cookëd (and drainëd) ëgg noodlës. Stir togëthër. Pour into your prëparëd dish and sprinklë thë chëësë on top.
- Bakë for 25 minutës.
Rëcipë Notës
- Thë can of goldën crëam of mushroom is important to this dish. Yës, you can usë rëgular crëam of mushroom soup but thë flavor of this cassërolë is in thë goldën crëam of mushroom soup.
- Usë 2% or wholë milk (I usë wholë) bëcausë it's thickër and has a highër fat contënt. Thë lowër fat milks havë morë watër and arë thinnër, which will affëct thë outcomë of thë cassërolë
- I usëd somë shavëd parmësan chëësë but you can usë provolonë chëësë, Italian blënd shrëddëd chëësë or ëvën mozzarëlla.
- You can usë thë twisty widë ëgg noodlës or thë straight widë noodlës (which is what I usëd in thë picturë).
- If you arë sënsitivë to Worcëstërshirë saucë, thën just usë 1 tëaspoon, or ëvën 1/2 tëaspoon. You want to usë at lëast somë for thë nicë flavor boost it adds.
- If you would rathër usë frësh onion, I would suggëst adding it in with thë ground bëëf so it can softën up a bit.
Source Recipe https://togetherasfamily.com
0 Response to "Ground Beef Country Casserole"
Post a Comment