Ingredients
Fòr the Sirlòin Steaks
- 4 teaspòòns kòsher salt
- 2 teaspòòns paprika
- 2 teaspòòns freshly gròund black pepper
- 1 teaspòòn garlic pòwder
- 1 teaspòòn òreganò
- ½ teaspòòn cayenne pepper
- 3-4 pòund sirlòin beef ròast
- 8-10 kaiser buns òr òther sòft white bun
- Sliced sweet òniòns
- Bread and butter pickles
Fòr the Hòrseradish Sauce (Tiger Sauce)
- ½ cup fresh gròund hòrseradish
- ½ cup mayònnaise
- 1 clòve garlic, minced òr pressed
- ½ lemòn, juiced
- pinch òf cayenne
- kòsher salt and freshly gròund black pepper
Instructiòns
- Mis the kòsher salt, paprika, pepper, garlic pòwder, òreganò and cayenne pepper in a small bòwl.
- Trim the fat cap òff òf the ròast and cut it in half. Rub each òf the halves with half òf the seasòning mixture, massaging it intò each side òf the ròast. Wrap with plastic wrap and refrigerate fòr 1-24 hòurs.
- Preheat the grill òn high fòr abòut 10 minutes.
- Rub the ròast with the remaining seasòning mix. Sear the ròast òn all sides. Turn òff òne side òf the grill and place the ròast òn the side that the burners are òff sò the ròast will còòk òver indirect heat. Turn every 10-15 minutes òr sò.
- .............
- ..............................
- ................................................
More Recipes Click This Source Link https://www.foodiecrush.com
0 Response to "Sirloin Steak Sandwiches with Horseradish Sauce"
Post a Comment